05.06.2025

Студенти другого курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа під час навчальної практики відвідали кав’ярню «Pitcher» у м. Миргород. Здобувачі освіти продовжують знайомство з основами ресторанної справи в реальних виробничих умовах.
Вони опанували етапи роботи офіціанта-баристи:
- підготовка до робочого дня: перевірка наявності та стану обладнання, запаси сировини, інвентарю та продуктів, підготовка робочого місця;
- обслуговування гостей: зустріч, допомога в виборі напоїв, прийом замовлень, їх приготування та доставка, розрахунок;
- підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
Дякуємо кав’ярні «Pitcher» за підтримку у практичній підготовці наших студентів та воїнам-захисникам за можливість безпечно навчатися!
Запрошуємо всіх охочих долучитися до нашої студентської родини!