Перейти до основного вмісту
«Організація та технологія у закладах ресторанного господарства»

25 вересня 2024 року головою циклової комісії готельного обслуговування та діловодства Богомаз А. С. проведено заняття з навчальної дисципліни «Організація та технологія у закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на базі «KaykievCafe». Тема  заняття: «Підготовка до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства».
Студенти засвоїли обов’язки персоналу щодо підготовки приміщень до прийому споживачів, правила підготовки столового посуду і наборів, столової білизни. Ознайомилися з програмою автоматизації і складського обліку закладів ресторанного господарства Рoster POS, що дозволяє спростити і прискорити всі процеси, повʼязані з обслуговуванням гостей, починаючи з прийому замовлень, передачею їх на кухню та завершуючи прийомом оплат. 
Студенти коледжу отримали безцінний досвід та професійні навички роботи за своїм майбутнім фахом та сформували необхідні спеціальні компетентності за освітньо-професійною програмою «Готельне обслуговування».
Дякуємо адміністрації «KaykievCafe» за гостинну зустріч, професіоналізм та можливість отримання знань у реальному виробничому середовищі.
Запрошуємо всіх охочих долучитися до нашої студентської родини!