01.12.2025
Групи ХК-21, ХК-22, ЕП-21 та М-22 занурилися в тему «Відвідування кафе» і перетворили заняття на справжню мовну гастро-пригоду.
На «основну страву» - діалоги під соусом імпровізації:
студенти створювали власні ситуації в ресторані, скаржилися на недожарений стейк, чемно просили рахунок і навіть натякали на другу зустріч 😉
«На закуску» - граматика, яка допомагала формулювати фрази чітко та впевнено.
«Основою меню» стала лексика: назви страв, посуду, способи оплати й емоції - усе, що потрібно, аби звучати природно.
Тепер наші студенти можуть зробити замовлення в будь-якому кафе світу - і зробити це стильно!
Great job, everyone!
The next round is on you! 😉